Έναρξη σχολικής χρονιάς 2019-20


ΓΙΟΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ
Στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε στις 25/10/2019, με μεγάλη επιτυχία, η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στην τελετή επιδόθηκαν τα βραβεία και τα αριστεία για την προηγούμενη σχολική χρονιά και ορίστηκαν ως σημαιοφόροι οι Συμεωνίδης Θανάσης και Τσολακίδου Στέλλα. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους συντελεστές μαθήτριες και μαθητές της εκδήλωσης καθώς και στους υπεύθυνους καθηγητές.Περισσότερα ΕΔΩ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η Κ. ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
Το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε σε επίπεδο Κορασίδων, που διεξάγεται στη Χιλή, κατέκτησε η μαθήτρια της Α' τάξης του σχολείου μας Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου.Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στη διοργάνωση, στην κατηγορία των +54 κιλών, καθώς κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 31 κοπέλες, χαρίζοντας μία ακόμη αθλητική επιτυχία στη χώρα μας.


ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Στα πλαίσια το περιπάτου του Οκτωβρίου η Β´τάξη επισκέφτηκε το Μουσείο Μπλόκου Κόκκινιάς ενώ η Α´τάξη παρακολούθησε την ταινία Η ΠΤΩΣη στο Σινέ Παράδεισος του Κορυδαλλού.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Το τελικό (ελπίζουμε) πρόγραμμα μαθημάτων ΕΔΩ

ΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2019
6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, με σύνθημα : "Αγαπώ την Άθληση - Αγαπώ την Υγεία μου." Τρέξαμε, ιδρώσαμε, παίξαμε, χαλαρωσαμε, χαρήκαμε τον ήλιο & το πράσινο! Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του ΣΕΦ & όλο το προσωπικό για την βοήθεια & την υποστήριξη του στην εκδήλωση μας αυτή. Γιατί το... να κινείσαι είναι τόσο απαραίτητο, όσο και το να κοιμάσαι! Και του Χρόνου με Υγεία!


ΒΡΑΔΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2019
Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, είκοσι μαθητές του σχολείου μας με συνοδεία καθηγητών μας, παρακολούθησαν τη βραδιά του Ερευνητή στο εμβληματικό κτίριο Αβέρωφ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Αθήνα. Το σχολείο μας δηλώνει παρόν σε δράσεις σαν κι αυτή, που απώτερο σκοπό έχουν τη γνωριμία, την ευαισθητοποίηση των μαθητών μας σχετικά με τα ερευνητικά επιτεύγματα και αποτελέσματα καθώς και την αύξηση του ενδιαφέροντος τους για ερευνητικά επαγγέλματα.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10 ΟΘΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ PRINTEC
Ευχαριστούμε την εταιρεία σύγχρονων τεχνολογιών PRINTEC για την προσφορά στο σχολείο μας δέκα οθονων Η/Υ στο σχολείο μας.

NO MORE PLASTIC
Στη μεγάλη αυτή κινητοποίηση για το κλίμα, που έλαβε χώρα χθες σε όλο τον πλανήτη, το σχολείο μας έφτιαξε ένα σποτάκι με σύνθημα: "ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ". Απώτερος σκοπός μας, μέχρι το τέλος του χρόνου και για πάντα, να έχουμε εξαλείψει το πλαστικό μπουκαλάκι από την καθημερινότητα μας. Γιατί ... One Small Action is All it takes to Start! Because there's NO Planet B...


ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Την Πέμπτη & την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 στα πλαίσια του αφιερώματος "Ντοκιμαντέρ για τους εκπαιδευτικούς", στο μουσείο Μπενάκη, 4 καθηγήτριες του σχολείου μας παρακολούθησαν τις ταινίες, την ενημέρωση και αποφάσισαν ότι φέτος... αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε με τη μαγεία του ντοκιμαντέρ και να δοκιμάσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας. Το λόγο έχουν στη συνέχεια οι μαθητές μας...


ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 10.30 πμ. Παρακαλούνται οι μαθητές να έχουν μαζί τους τσάντες για την παραλαβή των σχολικών βιβλίων.


Η γειτονιά μας